Oktoobris saab musta hiiremurdja koju tasuta

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomade varjupaik.
Loomade varjupaik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varjupaikade MTÜ-s on traditsiooniks saanud, et oktoobris tähistatakse musta kassi kuud. Musta kassi kuu vältel saab MTÜ seitsmest varjupaigast viia musta kassi koju ilma tavapärase loovutustasuta.

2017. aasta oktoobris leidis nii uue kodu 137 kassi. Praegu on varjupaikades uut kodu ootamas 89 musta kassi, kuid kindlasti lisandub neid kuu jooksul kampaanialehele: http://varjupaik.ee/paku-kodu/oktoober-musta-kassi-kuu.

"Väike must – see on klassika ja alati moes. Miks siis mustad kassid varjupaikadesse teistest kauemaks kipuvad jääma? Kas tegu on ikka nõiakassiga? Vaadates nõiasaadete populaarsust meie teleekraanidel, siis sel aastal oleme lootusrikkad, et paljud kassitahtjad soovivad enda kõrvale just veidike salapära ja maagiat. Ei ole midagi kaunimat kui läikiv-siidine must karv ning selle sees kaks säravat smaragdrohelist või merevaigukarva kalliskivi. Mustad kassid on seda väärt, et lubada endale sellist luksust," rääkis Varjupaikade MTÜ projektijuht Anneli Matsi.

Varjupaikade MTÜ-sse on koondunud seitse kodutute loomade varjupaika üle Eesti: Läänemaa, Pärnu, Tallinna, Viljandi, Virumaa, Võru ja Valga. Tegevusaja jooksul on varjupaikadest uue kodu leidnud üle 10 000 looma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles