Täna on esimene avatud ettevõtete päev

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Top Marine tehas Näpil.
Top Marine tehas Näpil. Foto: Meelis Meilbaum

Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) korraldab koostöös maakondlike arenduskeskuste, Eesti Leader Liidu, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja, Eesti Tööandjate Keskliidu ja Eesti Töötukassaga 2. oktoobril esimest korda üleeestilise avatud ettevõtete päeva, mille käigus avavad paljud Eesti ettevõtted ukse oma telgitagustesse, tutvustavad oma sünnilugu, töörütmi ja plaane.

"Avatud ettevõtete päeval saavad külastajad näha, kes on inimesed ettevõtte nime taga ja kuidas nad tagavad ettevõtte igapäevase tegutsemise. Loodetavasti saab nii mõnigi avatud ettevõtete päeva külastaja ka inspiratsiooni oma ettevõtte loomiseks," ütles EAS-i ettevõtluse keskuse direktor Tanel Rebane. 

Avatud ettevõtete päeval on võimalik külastada 95 ettevõtet üle Eesti, tutvuda saab nii suurte tööstusettevõtete kui ka väikeste pereettevõtete käekäiguga. Kuigi mitme ettevõtte külastamiseks on vajalik eelregistreerimine, on palju ka selliseid, kuhu võib lihtsalt kohale minna.

"Top Marine ootab külla kõiki huvilisi, et rääkida  ettevõtte tööst ja näidata huvitavamaid projekte. Oleme planeerinud kaks ringkäiku, mille alguses teeme lühikese sissejuhatuse ettevõtte ajalukku ja töökorraldusse ning lõpetuseks ringkäigu, et kõike saaks oma silmaga näha," ütles sadamakaide projekteerimise, valmistamise ja paigaldamisega tegeleva Top Marine OÜ finantsjuht Anneli Prodel.

Lääne-Virumaalt osalevad avatud ettevõtete päeval lisaks Top Marinele Karsgemi Rakverest, Trendsetter Europe Haljalast ja Nordkalk Rakkest.

Täieliku loetelu ettevõtetest, mis avatud ettevõtete päeval oma uksed avavad, leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles