Aasta looma luulekonkursile oodatakse ilveseteemalisi luuletusi

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta loom ilves.
Aasta loom ilves. Foto: Priit Simson

Eesti loodusmuuseum, MTÜ Aasta Loom ja looduskalender.ee kutsuvad lapsi osalema aasta loomaks kuulutatud ilvese teemalisel luulevõistlusel.

Ilveseteemalist loomingut on esitama oodatud kõik huvilised algklassilastest gümnaasiumi lõpetajateni ning parimaid kirjutajaid premeeritakse auhinnaretkega, teatas loodusmuuseumi kõneisik teisipäeval BNS-ile.

"Eelmisel kahel aastal on luulekonkursi raames kirjutatud väga palju vahvaid kirjatükke ning kahtlemata väärib neid ka tänavune aasta loom ilves," rääkis luulevõistlusest aasta looma toimkonna liige Helen Arusoo.

Konkursile on oodatud kirjatükid nii eri luulevormides kui ka lühijutuna. Kõikidest töödest valib võistluse korraldusmeeskond välja parimad, mille autoreid premeeritakse retkega koos tuntud loodusfotograafi Remo Savisaarega ilvese elupaikadesse. Pärjatakse nii õpilasi kui ka parimaid juhendajaid.

Võistlusel osalemiseks tuleb saata oma maksimaalselt tuhande tähemärgi pikkune luuletus või lühijutt märksõnaga "Luulevõistlus" hiljemalt 21. oktoobriks e-posti aadressil muuseum@loodusmuuseum.ee või paberkandjal aadressil Eesti loodusmuuseum, Lai 29a, Tallinn. Töö juurde tuleks kindlasti märkida oma nimi, vanus, kool, klass ja telefoninumber. Võitjad selguvad 5. novembriks ning nendega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles