Meistrite liiga esimene võit lipsas Nelke klubil jälle käest

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas punases vormis Riihimäe "kuked" kolmapäeval Vantaas ka ei pingutanud, viisid külalised võidu Rumeeniasse.
Kuidas punases vormis Riihimäe "kuked" kolmapäeval Vantaas ka ei pingutanud, viisid külalised võidu Rumeeniasse. Foto: Chris O'reilly

​Euroopa käsipalli tippklubisid koondavas Meistrite liigas tehti kolmapäeval algust alagrupiturniiri neljanda vooru kohtumistega.

Soome meistermeeskond Riihimäe Cocks võõrustas D-alagrupis senisest kolmest matšist kaks võitu kogunud Bukaresti Dinamot ja pidi korralikust lahingust hoolimata tunnistama Rumeenia klubi 32:31 (poolaeg 15:17) paremust.

Tapalasest abitreeneri Paavo Nelke koduklubi ei päästnud ka nende kahe liidri Nico Rönnbergi ja Teemu Tammineni väga resultatiivne mäng: esimene viskas Dinamo väravasse 11 ja teine 10 palli.

Bukaresti Dinamo tõusis tänu võidule D-alagruppi juhtiva meeskonnaga Orlen Wisła Płock võrdselt kuue punktiga samale pulgale, kuid Poola klubi ootab neljanda vooru mäng veel ees.

Riihimäe Cocks paikneb kahe punktiga tabeli eelviimasel, viiendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles