Autojuhte ootas täna hommikul Tõrmas ees paras ummik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna hommikul pani Tõrma ringristmiku läbimine autojuhtide kannatuse proovile.
Täna hommikul pani Tõrma ringristmiku läbimine autojuhtide kannatuse proovile. Foto: Meelis Meilbaum

Tõrma-Koeravere risti ümberehitustööde tõttu oli täna hommikul Rakvere – Väike-Maarja teel üks sõidusuund suletud ja liiklust reguleeriti fooriga. See aga tekitas linna suunduvatest autodest teele kilomeetrise või isegi pikema rivi ja kannatamatuks muutunud juhid hakkasid lõpuks foori keelavat tuld eirama.

Olukord ei olnud parem ka linnast väljuval suunal: autod ummistasid lõpuks Tõrma ringristmiku.

Maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi lubas, et kindlasti ei ole sellised kõik päevad. "Täna oli üks kahest halvast päevast," märkis Palmi ja selgitas, et töödega jõuti hommikul vana asfaltkatte freesimiseni, et edaspidi saaks uue paigaldada. Kogu ettevõtmise teeb keeruliseks asjaolu, et töölõik on ringristmikule väga lähedal ja ringil tekib ummik, mida esialgu ette näha ei osatud.

Liikluse sujuvamaks muutmiseks hakkas Rakvere linna poolse foori juures tööle liiklusreguleerija, kes suhtles teise liiklusreguleerijaga uuendatava lõigu keskel, ja koostöös lasti autod läbi ka punase fooritule korral.

Et liiklust ümber suunata ei ole võimalik, palub maanteeamet kannatlikkust ja mõistmist. "Üks selline päev tuleb veel, kui hakatakse asfalti panema, aga kuupäev ei ole veel teada," lausus Palmi ja andis autojuhtidele lootust, et homme on juba lihtsam. (VT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles