Käsipallifinaali kaotaja õnnitles võitjat ajalehe kaudu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlased teevad elutervet huumorit. Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond näitab selles vallas aga sootuks uut taset.
Sportlased teevad elutervet huumorit. Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond näitab selles vallas aga sootuks uut taset. Foto: Sakala kuulutuste külje kuvatõmmis

​Viljandis peetud Eesti B-vanuseklassi (s 2002. a ja hiljem) noormeeste karikavõistluste finaalturniiril käsipallis saatis üheksa meeskonna konkurentsis edu koduseinte tuge nautinud kohaliku spordikooli esindust. Finaalis käis nende jaks üle Spordiklubi Tapa eakaaslastest 24:18 (poolaeg 13:6).

Tapalasi ei päästnud otsustavas heitluses ka kogu turniiri vältel resultatiivselt mänginud Ilja Kosmiraki tegutsemine – noormees saatis vastaste väravasse kaheksa palli.

Et kahe kange rivaali juhendajad, tapalastel Aron Jaanis ja viljandlastel Marko Koks, lõid enne finaali käed, et kaotaja paneb võitjale nende maakonnalehte õnnitluse, siis võivadki mulgid tänase Sakala lehenumbri rahulolevalt lahti lüüa ja nautida kauni kujundusega õnnesoovi.

Hõbedase tiimi treener Aron Jaanis märkis, et hoolimata allajäämisest otsustavas matšis võib turniiri lugeda kordaläinuks. Teel finaali võideti HC Tallas (39:24), HC Kehra (27:18), HC Viimsi (27:18), uuesti HC Tallas (28:16) ja kokkuvõttes kolmanda koha teeninud Põlva SK (21:19).

Turniiri parimaks väravavahiks tunnistati SK Tapa puurilukk Madis Valk ja tapalaste parimaks mängijaks Roger Muskat. Hõbedasse tiimi kuulusid Kosmiraki, Valgu ja Muskati kõrval Jens Ülesoo, Tanel Kari, Lauri Lande, Arles Abel, Endrik Jaanis, Markus Roosipuu, Sergo Leht, Sten Reinvart, Karl Kramm ja Artur Morgenson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles