Maanteeamet kutsub üles esitama nominenti liiklusohutuse auhinnale

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed annavad oma panuse liiklusohutusse.
Lapsed annavad oma panuse liiklusohutusse. Foto: Hilje Pakkanen

Maanteeamet ootab nominente liiklusohutuse auhinnale, millega tänatakse juba kümnendat korda valdkonna silmapaistvamaid kohalikke omavalitsusi, ettevõtteid, koostööpartnereid, ürituste korraldajaid, õpetajaid ja ettevõtlikke inimesi.

Nominente saab esitada 4. novembrini. Auhinnad antakse välja seitsmes kategoorias, sealhulgas nii regioonipõhiselt kui ka üleriigiliselt. Kategooriateks on kohaliku omavalitsuse auhind, vastutustundliku ettevõtte auhind, liiklusohutuse eeskuju auhind, aasta üllataja auhind, koostööpartneri auhind, sündmuse auhind ja õpetaja auhind. Viimasele saavad kandideerida lasteaedade ja koolide õpetajad, autokoolide õpetajad ja liikluskoolitajad ning noorsootöötajad ja vabatahtlikud.

Esimest korda antakse tänavu välja aasta üllataja auhind. Selle auhinnaga tunnustatakse erakordsete või uuenduslike ideede ning liiklusohutusalaste probleemilahenduste pakkujaid.

Kandidaadi ülesseadmiseks tuleb esitada ettepanek, kus põhjendatakse nominendi esiletõstmist. Kandidaatide esitamise ja neile esitatud nõuete kohta saab täpsemat teavet liiklusohutuse auhinna statuudist. Vajalikud dokumendid leiab liikluskasvatuse kodulehelt.

Maanteeameti ennetustöö ja liiklusohutuse osakonna töötajatest moodustatud komisjon valib välja tunnustuse pälvivad isikud, organisatsioonid ja sündmuse korraldajad. Tunnustuse saajaid tänatakse pidulikul vastuvõtul, mis toimub 6. detsembril Harjumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles