Muusikaviktoriin kutsub kõrvu teritama

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk eelmise hooaja muusikaviktoriinilt.
Hetk eelmise hooaja muusikaviktoriinilt. Foto: Rakvere Teater
Rakvere teatri väikse maja kohvikus algab täna kell 18.30  RT muusikaviktoriini 4. hooaeg. Viktoriini korraldab Rakvere teatri trupijuht Kätlin Hoop.

Uus mängujuht  Kätlin Hoop osales eelmisel kolmel hooajal nime Noor Rod Stewart kandvas meeskonnas. "Kätlini armastus muusika vastu on teatrimajas üldteada," ütles Rakvere teatri turundusspetsialist Laila Talunik. 

"Esimesel kokkusaamisel püsime laia muusikamaailma radadel," lubas Kätlin Hoop.  "Äraarvamisele tulevad lood nii tänasest päevast kui ka aastate tagant, laulavad nii naised kui ka mehed, kõlab nii rokk kui ka roll." 

Muusikaviktoriinil osalemise reeglid on järgmised: võistkonnal peab olema nimi; nutiseadmeid ei kasutata; tuleb ära arvata esitatava teose pealkiri ja autor/bänd. Auhinnafondi panustab iga mängija ühe euro, mis on ühtlasi osavõtumaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles