Vaidlus maaomanikuga jättis kergteesse augu (1)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee ehitus Tõrmas ei kulge sugugi nii libedalt, kui alguses võibolla loodeti. Mõnikord on maanteeameti läbirääkimised maaomanikega väldanud lausa mitu aastat.
Kergliiklustee ehitus Tõrmas ei kulge sugugi nii libedalt, kui alguses võibolla loodeti. Mõnikord on maanteeameti läbirääkimised maaomanikega väldanud lausa mitu aastat. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere valla Tõrma külas jätkuv kergliiklustee ehitus on ühel lühikesel, umbes sajameetrisel lõigul takerdunud ja jääbki ilmselt teadmata ajaks pooleli.

Kui maanteeamet soovib osta kinnistut läbiva kergtee ehituseks umbes neljasaja ruutmeetri suuruse siilu, siis maaomanik peab selle eest pakutavat summat väikeseks ning sooviks parema meelega lahti saada kogu talle kuuluvast kinnistuosast.

Ettevõtja Raivo Laasmägi, kelle kaasomandisse Tõrma vana kaupluse juurest algav ja Haudejaama teeni kulgev maatükk kuulub, lausus, et talle valmistab meelehärmi Tõrma kergliiklustee ehituse tellija ehk maanteeameti kõrval kohaliku omavalitsuse survestav käitumine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles