Päevapilt: Rakvere Võrkpalliklubi sai võidule sõitmiseks tiimibussi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wiru Auto juhataja Tõnu Paju annab rakverlasest pallurile Reimo Rannarile üle uue bussi võtmed.
Wiru Auto juhataja Tõnu Paju annab rakverlasest pallurile Reimo Rannarile üle uue bussi võtmed. Foto: Rakvere Võrkpalliklubi

Varasemast ajast juba mitu hooaega Rakvere Võrkpalliklubi toetanud Wiru Auto andis Eesti meistriliigas pallivale tiimile kevadeni kasutusse 9-kohalise bussi.

Wiru Auto juhataja Tõnu Paju tõdes, et usaldab võrkpallurite hoolde bussi hea meelega. "See ei ole esimene kord seda teha ja kellele siis veel, kui mitte oma linna poistele," kõneles Paju.

Meeskonna peatreener Andres Toode märkis, et bussijuhi kohustusi hakkab peamiselt täitma tema ise. "Siis poisid saavad puhata ja ei pea ise sõitma," märkis ta. Eeltöö on enne mängule sõitmist niikuinii alati juba varem tehtud ning bussis ei ole enam vaja meestele sõnu peale lugeda ja saab roolikeeramisele keskenduda.

Kuna kogu tiim uude hõbedasse bussi korraga ära ei mahu, vuravad osad mehed võistluspaika siiski autodega. Mahukam buss eeldaks aga suurema sõiduki juhtimisõigust.

Lõunanaabrite juurde mängima sõidab tiim siiski üheskoos ja suurema bussiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles