Aasta vabatahtlikuks kandideerib kaks läänevirulast

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Praats (paremal) on üks kahest Lääne-Virumaa vabatahtlikust, kes esitati tunnustusmärgise kandidaadiks.
Maris Praats (paremal) on üks kahest Lääne-Virumaa vabatahtlikust, kes esitati tunnustusmärgise kandidaadiks. Foto: Meelis Meilbaum

​Selgunud on konkursi "Märka vabatahtlikku" nominendid kolmes kategoorias.

102 konkursile esitatud vabatahtliku hulgas on kaks Lääne-Viru maakonnaga seotud inimest. Nendeks on Rakvere reaalgümnaasiumis õppiv Eesti Noorteühenduste Liidu korraldusmeeskonna vabatahtlik liige Maris Praats ja Kadrina päästekomando vabatahtlik päästja Kevin Volter.

Konkursile esitatud vabatahtlike hulgast valitakse tunnustamiseks välja kuni 15 inimest. Hindamiskomisjoni otsus tehakse teatavaks 8. novembril ning võitjaid ootab detsembri alguses Jõhvi kontserdimajas tunnustamisüritus, millel osaleb ja annab tunnustusmärgised üle vabariigi president Kersti Kaljulaid.

Tunnustuse eesmärgiks on tõsta esile inimesi, kes on pikka aega vabatahtlikult panustanud Eesti ühiskonna arengusse ning avaldada neile austust ja tänu. Kandidaate sai esitada kolmes kategoorias: vabatahtlik, vabatahtlike kaasaja või juhendaja ning ettevõte või asutus.

"Märka vabatahtlikku" tunnustusüritust korraldatakse Avatud Eesti Fondi üleskutsel 2005. aastast. Selle aja jooksul on vabatahtlikele välja antud 299 tunnustusmärgist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles