Täna selguvad Aasta Õpetaja 2018 laureaadid

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta õpetaja auhind.
Aasta õpetaja auhind. Foto: Mailiis Ollino

Täna, 14. oktoobril tunnustatakse Tallinnas Estonia kontserdisaalis Eesti parimaid õpetajaid ja haridustöötajaid.

Galal “Eestimaa õpib ja tänab“ antakse välja tunnustused kokku neljateistkümnes kategoorias. Ürituse kulminatsiooniks on elutööpreemia laureaadi selgumine.

Esmakordselt premeeritakse paljusid laureaate hariduspreemiatega, riikliku elutööpreemia suurus on 65 000 eurot, aastapreemia on 10 000 eurot.

Aastapreemiad määratakse aasta lasteaiaõpetajale, aasta klassiõpetajale, aasta klassijuhatajale, aasta põhikooli aineõpetajale, aasta gümnaasiumiõpetajale, aasta kutseõppeasutuse õpetajale, aasta õppejõule, aasta tugispetsialistile, aasta õppeasutuse juhile.

Nominentide seas on ka kaks Lääne-Virumaa õpetajat - aasta klassijuhataja tiitlile kandideerivad Julia Mägi Rakvere gümnaasiumist ja Malle Mager Vinni-Pajusti gümnaasiumist.

Väiksemate preemiatega tunnustatakse aasta hariduse sõbra ja haridusasutuse aasta teo laureaate. Lisaks tunnustatakse rahvusvahelisel olümpiaadidel ja võistlustel Eestit edukalt esindanud õppureid ning parimat juhendajat.

Otseülekannet galalt saab jälgida ETV ja ETV+ kanalitel ning veebis otse.err.ee algusega kell 18.50.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles