Virumaa Teataja toimetuses asus tööle Aivar Ojaperv

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Ojaperv.
Aivar Ojaperv. Foto: Vladislav Musakko

Virumaa Teataja toimetuses alustas tööd maakonnas tuntud ajakirjanik Aivar Ojaperv.

Lääne-Virumaal algas Aivar Ojaperve ajakirjanikukarjäär 1995. aasta sügise paiku, enne seda pidas ta sama ametit Võrus.

Aastatel 1995–2001 töötas ta Virumaa Teatajas reporteri ja toimetajana, seejärel samas ametis teistes toimetustes ning vabakutselisena.

Viimased poolteist aastat on ta kosutanud vaimu ja tegutsenud tööstuses ehk valdkonnas, kus ei tehta ainult sõnu, vaid luuakse ka lisaväärtust: Aivar Ojaperv töötas Moe õllevabrikus abipruulmeistrina.

"Nüüd olen tagasi Virumaa Teatajas ja esimese (taas)tööpäeva esimesest minutist on déjà-vu – uksel tervitab vana kolleeg Toomas Herm, tööpäev algab nõupidamisega, keegi räägib telefoniga, keegi vaidleb iseendaga... Ühe sõnaga: poleks nagu ära olnudki."

Meelisvaldkonnad ja hobid on Aivar Ojapervel ikka samad: Virumaa Teatajas hakkab ta kirjutama uudiseid, keskendudes peamiselt kohalikule poliitikale ja majandusele. Vabal ajal mängib ta mälumängu ja sportlikku bridži, kommenteerib autosporti, ja kui vaja, lööb viimase puhul kaasa ka korralduses.

Toimetus tervitab uut kolleegi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles