Eesti toidu südamega tegija on tänavu Farmi juustuekspert Mare Raja

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toiduliidult pälvis tänavu südamega tegija tiitli Farmi juustutsehhi juhataja ja tehnoloog Mare Raja.
Toiduliidult pälvis tänavu südamega tegija tiitli Farmi juustutsehhi juhataja ja tehnoloog Mare Raja. Foto: Eesti toiduliit

Toiduliidu neljandat aastat välja antava südamega tegija tiitli pälvis tänavu Farmi juustutsehhi juhataja ja tehnoloog Mare Raja.

"Toiduliit tunnustab ja tänab kõiki inimesi, kelle töö tulemusena on meie igapäevasel toidulaual kodumaine toit. Kõik selle aasta südamega tegija tiitli nominendid on omal alal eksperdid ning väärivad selle eest suurt tunnustust," ütles Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

"Tänavuse võitja lugu näitab, kuivõrd oluline on minna ühes valdkonnas süvitsi ja saavutada tänu sellele suurepärane tulemus nii enda kui ka ettevõtte jaoks," kommenteeris Sirje Potisepp. "See on tunnustus ka ettevõttele, kes oskab oma inimesi hoida ja motiveerida, sest ainult nii saab seletada pikka karjääri ühes ettevõttes," sõnas ta.

Mare Raja on Annikvere juustutsehhi juhtinud 33 aastat. Sellesse aega mahuvad nii juustutsehhi igapäevase juhtimisega seotud teemad kui ka tootearendus. Tema käe all on valminud muu hulgas eestimaalaste hulgas väga populaarsed Farmi juustusnäkid ning töö uute toodete kallal jätkub praegugi. Mare Raja juhib 12-liikmelist meeskonda, kelle sõnul on ta suurepärane juht, kes toetab, tunnustab ja seisab oma inimeste eest.

"Mare aastakümneid kestnud tegutsemine ja pühendumine on eeskujuks nii minule isiklikult kui kogu meie kollektiivile. Kogu tänu ei olegi võimalik sõnadesse panna – sügav lugupidamine! Soovime kõigi kolleegide poolt Marele aina jätkuvat energiat ning edu igapäevatoimetustes,"  ütles AS-i Farmi Piimatööstus juhatuse esimees Katre Kõvask.  

Südamega tegija tiitli nominentideks oli sel aastal lisaks Mare Rajale meie maakonnast HKScan Estonia AS-i tooraine jagaja Rita Jõgisoo.

Südamega tegija tiitli pälvija selgus sotsiaalmeedias toimunud hääletuse ja toiduliidu juhtkogu lõppotsuse tulemusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles