Käsipallikuked vandusid taas ühe väravaga alla

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elverum Håndballi mängumees Lukas Sandell (valges) kostitas Soome valitsevat meistrit Riihimäe Cocksi nelja väravaga.
Elverum Håndballi mängumees Lukas Sandell (valges) kostitas Soome valitsevat meistrit Riihimäe Cocksi nelja väravaga. Foto: EHF

Euroopa käsipalli Meistrite liigas heitlev Paavo Nelke koduklubi Riihimäe Cocks tunnistas viimati peetud viienda vooru kohtumises norralaste Elverum Håndballi ülinappi 28:27 (15:14) paremust.

Soome klubis abitreenerina töötav Nelke lausus, et meeskonda räsivad hetkel vigastused. Võõrsil toimunud mängus Elverumiga oli Cocksil kasutada kümme väljakumängijat. "Müts maha meeste ees. Hull mäng oli," ütles ta ja kiitis väravasuul väga korraliku partii teinud venelast Vitalii Shitskod.

Eelmises voorus samuti üheväravalise kaotuse saanud Riihimäe Cocksil on alagrupiturniiri poole peale jõudes tabelis kirjas kaks viigipunkti, mis annavad neile kuueliikmelises D-alagrupis viienda koha. Bukaresti Dinamol on liidrina neli võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles