Alari Kirt: “Võim ei ole eesmärk iseenesest”

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kirt.
Alari Kirt. Foto: Marianne Loorents

Tapa vallavanema ametist lahkunud ja volikokku siirdunud Alari Kirt ei soovinud seniselt kohalt taandudes toimunul pikemalt peatuda. Ta nimetas seda poliitikaga kaasnevaks tavaliseks võimuvõitluseks. Aga olles lugenud eelmise nädala Virumaa Teatajast intervjuud endise koalitsioonipartneri ja praeguse vastasleeri esindaja reformierakondlase Reigo Tammega, pidas ta vajalikuks siiski sõna sekka öelda.

Alari Kirt lausus, et ei ole poliitikas esimest päeva ja seetõttu toimunu üle pead eriti ei murra. Küll aga võlgneb ta enda sõnul mõningad selgitused inimestele, kes nii teda kui ka teisi valimisliidu Valgejõgi nimekirjas kandideerinuid volikogusse esindama valisid. Intervjuu on tehtud mõni päev enne esmaspäeval volikogu istungil toimunud uue vallavanema ja vallavolikogu esimehe valimist.

Reigo Tamm esitas eelmise koalitsiooni lagunemisest oma nägemuse. Kuidas teie valimisliidu Valgejõgi esindajana seda kommenteerite?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles