Eiki Nestor tuleb Tamsallu õpilastega kohtuma

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiki Nestor.
Eiki Nestor. Foto: Madis Sinivee

Reedel peetakse Tamsalus Eesti Õpilasesinduste Liidu 39. üldkoosolek, kus toimub organisatsiooni 20. aastapäeva tänuüritus, mille eesmärk on võtta kokku Eesti suurima noorteorganisatsiooni 20 aastat, tänada Eesti õpilastele olulisi inimesi ning kuulutada välja kink organisatsiooni 180 liikmeskoolile.

"Viimasel 20 aastal on Eesti õpilased näinud suurt vaeva koolidemokraatia ja hariduse edendamisega, nüüd on õige aeg tänada organisatsioonile alusepanijaid ja tunnustada neid, kes on õpilaste eest seisnud neile vajalikel hetkedel," sõnas juhatuse esimees Marcus Ehasoo.

Üritus toimub Tamsalu gümnaasiumis algusega kell 17. Üritusel võtavad sõna riigikogu esimees Eiki Nestor, haridus- ja teadusministeeriumi asekantsler Mikk Kasesalk, Integratsiooni SA juhataja Irene Käosaar ja Eesti Õpilasesinduste Liidu esimees Marcus Ehasoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles