Lauatennisenaised võitsid avaetapil kõiki konkurente

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordikooli õpilane Raili Nurga oli üks kolmest mängijast, kes Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel lauatennises Aseri SK nime all heitlevas tiimis avaetapil rassis.
Rakvere spordikooli õpilane Raili Nurga oli üks kolmest mängijast, kes Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel lauatennises Aseri SK nime all heitlevas tiimis avaetapil rassis. Foto: Meelis Meilbaum

Aseri spordiklubi ja Rakvere spordikooli mängijatest koosnev naiste lauatennisetiim alustas Eesti võistkondlikke meistrivõistlusi kolme võiduga.

Kui möödunud hooajal võistles kumbki esindus eraldi võistkonnaga, siis tänavusel hooajal otsustati jõud ühendada. Naiskond kannab nime Aseri SK ja seda juhandavad treenerid Tatjana Tšistjakova ja Kristo Kauküla.

Esimesel etapil Viljandis tunnistasid läänevirulaste paremust eelmise hooaja viienda, kuuenda ja seitsmenda koha omanik ehk vastavalt Nõmme spordiklubi (4:1), Pärnu-Jaagupi lauatenniseklubi (4:1) ja Spinmaster (4:0). Võidupunktide eest kandsid hoolt noorukesed Sabina Musajeva, Kristina Andrejeva ja Raili Nurga, kusjuures kolmiku keskmine vanus on veidi üle 14 eluaasta.

Võistkondlike meistrivõistluste teine etapp toimub 17. novembril Rakvere spordihallis. Läänevirulasi ootavad seal juba märksa tõsisemad vastasseisud: kokku minnakse eelmise aasta kahe parema, Maardu lauatenniseklubi ja lauatenniseklubi Narova tiimiga ning neljanda koha omaniku, lauatenniseklubiga Kalev.

Kokku on kavas neli etappi, mille kokkuvõtte neli esimest pääsevad kevadisele finaaletapile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles