Politsei ööpäev Lääne-Viru maakonnas: striptiisiklubist kostuv vali muusika, purjus alaealised, kadunud noored ja kaklus

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto. 
Politseiauto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei andis politsei- ja piirivalve Facebooki kontol 24 tunni jooksul ülevaate politseile laekuvatest väljakutsetest. Ülevaate andmist alustati 19. oktoobril kell 9 ja lõpetati täna hommikul kell 9. Lääne-Virumaalt laekusid politseile järgmised väljakutsed.

INFO. Kell 7.52 teatati Kadrina vallast, et inimene on ära kaotanud ID-kaardi.

RAHU RIKKUMINE. Kell 3.52 Rakveres keerati striptiisiklubis muusika korraks vaiksemaks, kuid nüüd on jälle vali ning segab teataja und.

JOOBES ALAEALINE. Kell 3.28 tarvitasid Rakveres kaks alaealist tüdrukut koos täisealistega korteris alkoholi.

RAHU RIKKUMINE. Kell 3.14 kostub Rakveres striptiisiklubist muusika vastasmajja ega lase magada.

JOOBES INIMENE. Kell 1.43 on Rakveres taksojuhi autos joobes klient, kes keeldub lahkumast. Patrull viis ta kainenema.

KAOTATUD ESE. Kell 1.41 kaotas Tapa linnas joobes mees oma telefoni. Ütles, et see võis juhtuda kakluse käigus.

KAKLUS. Kell 1.27 kaklevad Tapa linnas kaks meest. Teataja on juhuslik mööduja.

INFO. Kell 00.24 helistati Tapa linnast, kus ülemiste naabrite korterist tilgub teataja korterisse vett. Teataja sai hiljem korteri omaniku telefoni teel kätte, politsei abi ei vaja.

RAHU RIKKUMINE. Kell 00.04 helistatakse Rakverest, kus alaealised joovad trepikojas alkoholi. Politsei saabudes olid noored juba ära läinud.

AVALIK KORD. Kell 23.57 teatatakse Rakveres juba pikemat aega haukuvast koerast.

JOOBES JUHT. Kell 23.34 teatatakse Haljala vallast noortest, kes kuulavad valju muusikat, tarbivad alkoholi, lärmavad ning sisenevad sõidukisse, mille juht võib ka olla joobes. Sõiduk pidas patrulli kinni, juht oli kaine.

KADUNUD INIMENE. Kell 21.32 antakse teada, et Vinni alevikus kadunud noored on leitud ja tagasi kodus.

LIIKLUSÕNNETUS. Kell 19.18 helistas Kadrina vallast autojuht, kes sõitis otsa kitsele. Teataja kannatada ei saanud, loom jooksis metsa, kuid auto on väga tugevalt kahjustatud.

KADUNUD ESE. Kell 17.58 teatab mees Tapalt kadunud telefonist, millega koos läksid kaduma ID-kaart ja pangakaart.

KONFLIKT. Kell 17.26 teatab helistaja Tapalt, et naaber klopib tema ukse taga ja esitab nõudmisi.

LIIKLUS. Kell 17.18 teatab autojuht Kadrina vallast, et teise auto juht ei võimaldanud maanteel möödasõitu teha.

LEITI INIMENE. Kell 17.15 helistab mees Kadrina vallast, kelle koju on tulnud eakas inimene, kes on eksinud ja segaduses.

LIIKLUS. Kell 16.23 teatatakse Väike-Maarjas sõidukist, mille juhtimisstiil tundus kahtlane. Teataja arvab, et juht võib olla joobes. Patrull sõidukit ei avastanud, kuid on teada, et sellega sõidab vanem inimene.

JUHTUM LOOMAGA. Kell 16.10 helistab Tapa vallast naine, keda hammustas talu hoovist välja jooksnud koer. Teataja palub koera peremehele teha märkuse, et ta ei laseks koera hoovist lahtiselt välja.

JUHTUM LOOMAGA. Kell 16.08 teatab Tapa vallas naine kahest teel olevast koerast, kellel on oht jääda auto alla.

LEITI INIMENE. Kell 16.05 teatas mees Rakvere vallast, et kaupluse parkimisplatsil on segaduses naine, kes ei tea, kus ta on. Peagi saabus poest naise lähedane, kes koos naisega lahkus. Politsei abi enam ei vajata.

VÄGIVALD. Kell 15.47 kakleb ja vaidleb Väike-Maarja vallas neljaliikmeline joobes seltskond. Politseile tehtud kõne ajal läks seltskond laiali ja lahkus.

JUHTUM LOOMAGA. Kell 15.35 palub naine Tapa vallas abi vigase luige püüdmisel.

KONFLIKT. Kell 15.22 tuli Rakverest teade, et korteris elanud üürnik ei ole end pikemat aega näidanud ja korteri omanik ei saa temaga kontakti. Samas on kõik üürniku asjad endiselt korteris sees.

EKSINUD LAPS. Kell 15.03 lahkus Vinni vallas omavoliliselt elupaigast alaealine poiss.

AVALIK KORD. Kell 14.46 teatati politseile, et Rakveres olid neljanda korruse akna peal olnud kaks poisikest, kes eile sealt asju alla pildusid. Praeguseks on aken kinni.

INFO. Kell 14.44 häirivad Rakveres kaupmehed oma äriga teisi inimesi.

NARKOJOOBES INIMENE. Kell 12.14 soovib Rakveres kohaliku omavalitsuse esindaja kohale politseid, kuna vastuvõtul viibiv inimene võib olla tarvitanud narkootikume.

LIIKLUS. Kell 12.07 tagurdas Rakveres üks sõiduauto teisele otsa. Keegi viga ei saanud ja asjaosalised pöörduvad kindlustusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles