Rakvere tõi karukoopast võidud

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi peatreener rõõmustas, et karukoopast toodi võidud-
Rakvere Võrkpalliklubi peatreener rõõmustas, et karukoopast toodi võidud- Foto: Meelis Meilbaum

Credit24 meistriliiga nädalavahetus oli Rakvere Võrkpalliklubile väga edukas. Läti mänguturneel kasvatas Virumaa tiim skoori kuue võidupunkti võrra.

Kuigi peatreener Andres Toodel oli enne nädalavahetust enda sõnul hirm nahas, naasis Rakvere kahepäevaselt Läti turneelt maksimaalse punktisaagiga. Virumaa tiim oli laupäeval 3:1 (21:25, 25:14, 25:21, 25:16) parem Daugavpilsist ning pühapäeval alistati 3:0 (27:25, 25:17, 25:19) Jēkabpils Luši.

Mõlemal päeval tegi Rakvere poolel hea mängu Markus Uuskari, kes skooris resultatiivseimana kahes mängus kokku 34 punkti.

Rakvere peatreener Andres Toode märkis, et Lätis ei tulnud midagi kergelt. "Daugavpilsi vastu me küll domineerisime, kuid andsime esimese geimi käest ära. Kergelt ei tulnud mitte midagi, iga punkti eest pidi võitlema," kõneles Toode ja lisas, et tegi meeskonnaga heitliku mängu järel koosoleku ning järgmisel päeval oli tiim platsil kui ära vahetatud. "Läksime Jēkabpilsi vastu täie tõsidusega. Taktikalised nipid aitasid – tõstsime asetust edasi ja võtsime uued mehed pallinguga käsile. Sedasi me Jēkabpilsi maha surusimegi," ütles treener ja rõõmustas, et meeskond näitas ühtselt üles korralikku võitlusvaimu. "See oli nauditav. Seda treener ootab ja meeskond tahab. Karukoopas võitsime ja saatsime karud talveunne. Ei ole Tartu neid kolme aasta jooksul võitnud ja ei ole meie neist seal jagu saanud," lausus Toode.

Rakvere on nüüd liigatabelis üheksa punktiga viiendal kohal. Esikohal troonib 12 punkti kokku ajanud Bigbank Tartu.

Credit24 meistriliigas läheb Rakvere 31. oktoobril koduväljakul vastamisi Saaremaa Võrkpalliklubiga. Kolmapäeval võõrustavad rakverlased aga Eesti karikavõistluste esimese ringi korduskohtumises TalTechi meeskonda. Esimeses mõõduvõtus oli Rakvere VK 3:0 parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles