Omniva kutsub pakiautomaadisoovi kaardile märkima

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat.
Omniva pakiautomaat. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Omniva alustab novembrikuus pakiautomaatide projekti, lisades Eestisse 100 uut pakiautomaati. Selleks et tipptehnoloogia inimestele võimalikult lähedale sobivatesse punktidesse paigaldada, kutsutakse igaüht märkima kaardile, kuhu ta pakiautomaati sooviks.

Kui 2018. aasta alguses oli Omnival Eestis 132 pakiautomaati, siis aasta lõpuks on neid juba 250. Inimesi kutsutakse märkima pakiautomaadi asukohti, mis just neile kõige paremini sobiks.

"Pakiautomaadi üheks suurimaks eeliseks on see, et selle kasutamine on kiire, mugav, lihtne ja kellaajast sõltumatu. Selleks et anda inimestele võimalus senisest enam uute asukohtade valikul kaasa rääkida, kutsume kõiki üles märkima oma kodukohas sobivaimat punkti, kuhu pakiautomaat tulla võiks," rääkis Omniva pakiautomaatide võrgu juht Evert Rööpson. "Nii saavad inimesed meile otse näidata, kuhu pakiautomaate kõige rohkem oodatakse, ning meie omakorda nende soove tulevikus ka arvestada."

Sel aastal paigaldatavad 100 pakiautomaati on Rööpsoni sõnul alles algus. "Säilitame inimeste ettepanekud automaatide asukohtade osas ka järgmisteks aastateks. Ehk kui sel aastal veel automaat soovitud asukohta ei jõua, siis võtame tehtud ettepanekuid arvesse tulevaste laienemiste raames," selgitas Rööpson.

Kuna juba praegu eelistab pakkide saatmisel ja kättesaamisel rohkem kui 80 protsenti inimestest pakiautomaate, on Omniva eesmärgiks käia kaasas inimeste soovidega. "Täna käib üheksa inimest kümnest postkontoris selleks, et oma pakk kätte saada. Samal ajal soovivad  kaheksa neist selle kätte saada hoopis pakiautomaadist. See võiks nende kodukohale aga võimalikult lähedal asuda," lisas Rööpson.

Pakiautomaadi saab endale sobivasse kohta märkida üle Eesti aadressil www.Omniva.ee/100automaati. Uusi automaate hakatakse paigaldama juba novembri alguses. Inimene, kes on oma ettepaneku kaardile kandnud ning jätnud ka oma meiliaadressi, saab automaatse teavituse, kui pakiautomaat on tema lähedusse paigaldatud.

Omniva plaanib lisada uusi pakiautomaate nii linnadesse kui ka väiksematesse asulatesse. Esmajärjekorras paigaldatakse automaadid sinna, kus nende järele on kõige suurem nõudlus ja vajadus. Juba varem on pakiautomaadi saanud näiteks Puhja, Koeru, Sauga, Nõo, Käina, kus seni pakiautomaadi kasutamise võimalus puudus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles