Vahtra tänava mänguväljakul algasid viimaks remonditööd

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahtra tänava mänguväljakul algasid lõpuks uuendustööd.
Vahtra tänava mänguväljakul algasid lõpuks uuendustööd. Foto: Marianne Loorents

Kolmapäeval algasid viimaks kauaoodatud tööd Vahtra tänava mänguväljakul, mille remonti on lastevanemad oodanud kuid.

Suvel lahvatas lastevanemate pahameel, kui Rakvere linn paigaldas eluheidikutele linnaserva paviljoni, Vahtra tänava mänguväljak lagunes aga edasi. Augustis kirjutas probleemist Virumaa Teataja ja Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap lubas, et augusti lõpus või septembri alguses hakkab Tiptiptap OÜ Vahtra tänaval, Laial tänaval Lääne-Viru keskraamatukogu juures ja Moonakülas Põhja tänaval asuvat mänguväljakut uuendama. Kolme mänguväljakusse on linnal kavas investeerida sellel aastal kokku 33 500 eurot ja tööd algavad neil korraga.

Abilinnapea sõnul vahetatakse uuendamise käigus mingi hulk detaile välja, osa atraktsioone tulevad hoopis uued ja mõned võetakse maha. Tööde lõppedes on Rakvere linnal koos Ausambamäe kõrval asuva mänguväljakuga neli põhjalikult korrastatud mängupaika. Edaspidi ootab uuenduskuur Jaama tänava mänguväljakut, mis Rakvere linna üldplaneeringu järgi läheb üldse likvideerimisele ning kolitakse ühe suure maja õuele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles