Noormees sõitis Rakveres Väike-Karja tänaval vastu aeda

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna hommikul sõideti Rakveres Väike-Karja tänaval vastu liiklusmärki ja aeda.
Täna hommikul sõideti Rakveres Väike-Karja tänaval vastu liiklusmärki ja aeda. Foto: Vladislav Musakko

Täna hommikul kella 8.30 paiku teatas juhuslik pealtnägija politseile liiklusõnnetusest Rakvere linnas Väike-Karja tänaval.

Esialgsetel andmetel kaotas sõiduautot BMW juhtinud 18-aastane noormees sõiduki üle kontrolli ning sõitis vastu liiklusmärki ja aeda. Seejärel lahkus ta õnnetusest teavitamata sündmuskohalt. Politseil õnnestus juht tabada tänu pealtnägija ütlustele.

Õnnetuses keegi viga ei saanud. Autojuhil oli vastava kategooria juhtimisõigus. Politsei alustab juhtunu uurimiseks väärteomenetlust, et välja selgitada õnnetuse täpsemad asjaolud.

Rakvere politseijaoskonna juhtivuurija Martin Rist sõnas, et on naiivne põgeneda sündmuskohalt ja loota karistusest pääsemist. "Varalise kahjuga liiklusõnnetuste puhul peab õnnetuse põhjustaja vastutuse võtma. Olgu see kahju tekitatud teise sõiduki omanikule või majaomanikule, kelle aed puruks sõideti. Sündmuskohalt lahkumine ei ole siinkohal aktsepteeritav. Kui teist osapoolt parasjagu õnnetuspaigas ei ole, tuleb teavitada häirekeskust ja oodata edasisi juhiseid. Juhul kui teine osapool on õnnetuspaigas, on võimalus omavahel kokkuleppele jõuda ja kindlustusse pöörduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles