Liiklusreguleerija intsidendiga seonduva uurimiseks alustati väärteomenetlust

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei uurib teetöödel juhtunud intsidenti.
Politsei uurib teetöödel juhtunud intsidenti. Foto: Marko Saarm / Sakala

Intsident juhtus esmaspäeva ennelõunal Tõrma ja Levala vahelisel teelõigul. Liiklusreguleerija Mare (nimi muudetud – toim.) rääkis, et äsja oli laotatud maha värske asfalt ja tema kui liiklusreguleerija sulges tee, paludes sõidukijuhtidel oodata kaks tundi või sõita ringi.

Kõik juhid said asjast aru, välja arvatud Väike-Maarja poolt tulnud punase mikrobussi Ford sohver, kes hakkas liiklusreguleerijat solvavate sõnadega sõimama. Närviline roolikeeraja ütles, et on Tartust ja ei mõtlegi ringiga sõita. Mees ähvardas liiklusreguleerijale otsa sõita ja lõpuks tegigi seda. Mare sõnul sõitis Ford talle vastu põlvi. Intsidenti nägi ka Mare mees, samuti liiklusreguleerija, ning teavitas juhtunust häirekeskust. Fordi juht pööras ringi ja sõitis tagasi.

Hiljem selgus, et keegi oli helistanud maanteeametile ja kaevanud liiklusreguleerija peale.

Rakvere politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Joel Alla ütles, et mõlema asjaosalisega on vesteldud. Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustas politsei väärteomenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rikkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles