Õpilased saavad KredExi karjääriretkedele kandideerida veel kolm päeva

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasi oodatakse karjäärivõimalusi uurima. Foto on illustratiivne.
Õpilasi oodatakse karjäärivõimalusi uurima. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Gümnaasiumi ja 9. klasside õpilastele suunatud KredExi karjääriretkedele on koolidel võimalik kandideerida veel 31. oktoobrini. Novembri eelviimasel nädalal kaheksas maakonnas toimuva projektiga tutvustatakse noortele kodupiirkonna tööandjaid. Karjääriretked viivad õpilased ligi 30 ettevõttesse.

KredExi karjääriretkede eesmärk on avardada õpilaste arusaama oma tulevikuväljavaadetest. "See on noortele suurepärane võimalus näha, millised karjäärivõimalused neil oma kodupiirkonnas on. Koostöös koolide ja ettevõtetega saame innustada noori pärast elukutse omandamist kodukanti tagasi tulema. Hea meel on, et koolid seda võimalust ka aktiivselt kasutada tahavad," rääkis KredExi ettevõtlusdivisjoni juht Jarmo Liiver

Retkest osa saamiseks on koolidele avatud sooviavalduste voor. 9.–12. klasside motivatsioonikirja või -videot oodatakse hiljemalt 31. oktoobril aadressile ekskursioon@kredex.ee. Laekunud taotluste seast valitakse karjääriretkel osalev klass välja 6. novembril.

Karjääriretkedel avaneb õpilastel võimalus tutvuda ühe päeva jooksul oma kodumaakonna kolme ettevõttega. Nii mõneski ettevõtetes tekib noortel võimalus ka ise tööd teha ja käed külge panna.

Lääne-Virumaal toimub karjääriretk 20. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles