Jõhvi politseijaoskonda asub juhtima Andreas Kliimant

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Kliimant.
Andreas Kliimant. Foto: PPA

Alates tänasest, 1. novembrist asub Jõhvi politseijaoskonda juhtima Andreas Kliimant, kes seni töötas Ida prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse juhina.

Prefekt Tarvo Kruubi sõnul on Andreas Kliimant oma juhtimiskogemuse ja laiapõhjaliste teadmistega Jõhvi politseijaoskonnale väärtuslik täiendus. "Andrease töökus ja sihikindlus on muljet avaldav ning see annab kindlust, et Jõhvi politseijaoskond saab omale võimeka juhi. Minu ootus on, et Andreasest saab turvalisuse eestkõneleja Jõhvi politsei teeninduspiirkonnas," sõnas Kruup.

Andreas Kliimanti sõnul tunneb ta oma uue ameti üle uhkust. "Tahan panustada Jõhvi piirkonna ja siinsete inimeste turvalisusesse ning olla võrdväärne partner kõigile kogukonna turvalisuse loojatele," sõnas Kliimant.

Jõhvi politseijaoskonna juhi ametikohale kandideeris viis inimest, kelle seast valiti sobivaimaks kandidaadiks Andreas Kliimant.

Andreas Kliimant lõpetas 2002. aastal sisekaitseakadeemia korrektsiooni eriala ning asus esialgu tööle Tartu vanglas, kus viimati juhtis teabe- ja uurimisosakonda. 2016. aastal liikus Kliimant edasi Viru vanglasse direktori asetäitja ametikohale ning korraldas seal noorte karistuse täideviimist. 2017. aasta juunis asus ta tööle Ida prefektuuri piirivalvebüroos. Käesoleval aastal lõpetas Kliimant õpingud Tartu ülikoolis, kus ta omandas õigusteaduse bakalaureusekraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles