Viru vangla juhina alustas tööd Marek Aas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru vanglal on tänasest uus juht. Foto on illustratiivne.
Viru vanglal on tänasest uus juht. Foto on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Täna alustas Viru vangla direktori ametkohal tööd varem kaitseväe erioperatsioonide grupis töötanud Marek Aas.

Marek Aas töötas varem kaitseväes erioperatsioonide grupis vanemohvitserina. Ta on teeninud Pärnu üksik-jalaväepataljonis rühmaülem-instruktorina, Lääne kaitseringkonnas side- ja infotehnoloogia ohvitserina ning kaitseväe peastaabis presidendi käsundusohvitserina. Aas on osalenud rahvusvahelisel sõjalisel operatsioonil Afganistanis.

Viru vangla eelmine direktor, Rakvere päritolu Anu Möldri lahkus mais omal soovil ametist. Anu Möldri on omandanud korrektsiooni eriala Eesti riigikaitse akadeemias ja saanud magistrikraadi sotsiaaltöö alal Tartu ülikoolist. Aastatel 1998–2007 juhtis Anu Möldri Lääne-Virumaa kriminaalhooldusüksust.

Anu Möldri töötas 2007. aastast Viru vangla direktori asetäitjana taasühiskonnastamise alal, 2014. aastast oli ta direktori asetäitja alaealiste ja noorte õigusrikkujate alal ja 1. detsembrist 2015 sai temast vangla direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles