Rakvere noorte hääl teeb end kuuldavaks paberlehes

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored, kes loovad ajalehte: (vasakult) Henry Hiiemäe, Viktoria Musakko, Meiran Viljak, Jolanda Pikerpõld, Gregor Laats, Dagny Sumin.
Noored, kes loovad ajalehte: (vasakult) Henry Hiiemäe, Viktoria Musakko, Meiran Viljak, Jolanda Pikerpõld, Gregor Laats, Dagny Sumin. Foto: Vladislav Musakko

Juba täna liigub trükikotta ajaleht Rakvere Noorte Hääl, mis toob päevavalgele tõe. Kas noored peavad lugu paberil uudistest, millel küljes trükivärvilõhn? Kas netipõlvkonna tähelepanu paelub miski, mis pole isevärki ega dramaatiline?

Hoopis muuga tulistab Rakvere Noorte Hääle avanumbri esikülg: teemaks Rakvere avatud noortekeskus, see, mis lehetegijatele endile südame külge kasvanud. Ometi seisid lehe väljaandjad ka dilemma ees: kas eelistada esiküljeuudisena noortekeskuse täisealiseks saamist ja paigutada linnapea Marko Tormi vestlusõhtu tahapoole? Või teha kõik hoopis teistmoodi?

Lehemeeskond on suur ja värvikas ning õppinud nende nädalate jooksul kokku kõlama. Suuri vaidlusi neidudele-noormeestele ei meenu. Neid pole olnudki. Rõõmu ja missioonitundega on leht valmis saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles