Rakvere spordielu hakkab juhtima Siim Tuus (1)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Tuus vahetab Eesti Padeli Liidu peasekretäri koha Rakvere spordikeskuse juhi ameti vastu ja naaseb Rakverre.
Siim Tuus vahetab Eesti Padeli Liidu peasekretäri koha Rakvere spordikeskuse juhi ameti vastu ja naaseb Rakverre. Foto: Loore Laht

Lääne-Viru maakonna juhtiva spordiasutuse, Rakvere spordikeskuse etteotsa asub Siim Tuus. 28-aastane Rakverest pärit Tuus on praegu ametis Eesti Padeli Liidu peasekretärina.

Rakvere spordikeskuse juhi konkurssi eest vedanud valdkonna abilinnapea Triin Varek ütles enam kui paarikümne kandidaadi seast lõppvooru kolme tugevama hulka jõudnud ja nende hulgast valituks osutunud Siim Tuusi kohta, et kandidaate hinnanud komisjoni liikmed andsid talle kõrge hinnangu.

"Nii tema majandus- kui ka ärijuhtimistaust pluss tugev sporditaust kokku ning visioonid jätsid kõikidele komisjoni liikmetele väga sügava mulje. Lisaks veel asjaolu, et jälle üks noor perekond on plaanimas nüüd Rakveresse naasmist," kõneles Varek.

Tööjärje võtab Tuus praegu direktori kohusetäitjana tegutsevalt Rakvere spordikeskuse haldusjuhilt Andres Uskalt üle hiljemalt uue aasta alguses, 2. jaanuaril. "Sõltub sellest, kuidas tal läheb oma praeguse ameti üleandmine. See protsess võtab ikka natuke aega. Kui tal õnnestub vanas kohas anda uuele inimesel töö üle kiiremini, siis saab alustada siin varem," rääkis Triin Varek. "Kindlasti tuleb ta tutvuma siinse olukorraga varem."

Rõõmu tundis Siim Tuusi Rakvere spordikeskuse meeskonnaga liitumise üle ka linnapea Marko Torm. "Tegemist on energilise ja head analüüsioskust omava teotahtelise inimesega," ütles ta ja avaldas lootust, et uus juht suudab koos spordikeskuse kollektiiviga viia valdkonda linnas jõuliselt edasi.

Siim Tuus on lõpetanud USA-s Liberty ülikooli, kus ta omandas bakalaureusekraadi majandusteaduse ja magistrikraadi ärijuhtimise erialal. Alates Eestisse naasmisest eelmisel aastal asus ta samal sügisel tööle Rocca al Mare padelikeskuse juhina ja peasekretärina Eesti Padeli Liidu etteotsa, pühendudes uudse reketiala tutvustamisele.

Endise tennisemängijana on kunagise legendaarse Rakvere tennisetreeneri Donat Masingu õpilane Tuus jaganud juhendajana ka paljudele tenniseõpetust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles