Vinni vald tunnustas Roela noortemaja juhti Maire Eigit teenetemärgiga

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni vallavanem Rauno Võrno annab Maire Eigile valla aumärgi.
Vinni vallavanem Rauno Võrno annab Maire Eigile valla aumärgi. Foto: Hilje Pakkanen

Neljapäeval, 1. novembril Vinni valla 28. aastapäeva puhul toimunud pidulikul õhtul Laekvere rahvamajas andis vallavanem Rauno Võrno MTÜ Roela Noortemaja juhatuse liikmele üle Vinni teenetemärgi.

Maire Eigit iseloomustab suurepärane koostöövõime, ta on teinud tulemuslikult koostööd kohalike seltside, kooli ja rahvamajaga ning teiste noortekeskustega.

See on suuresti Maire Eigi teene, et Roela noortel on kasutada maakonna kauneim noortemaja, kus nad saavad kasulikult koos aega veeta. Noorte juhendamise kõrval on Eigi kirjutanud arvukalt kõikvõimalikke projekte noortemaja varustuse ja tegevuse rikastamiseks.

Roela noortemaja on väga aktiivses kasutuses ja noorte seas populaarne koht, kus kokku saada ja midagi ette võtta: korraldada matku, ekskursioone, kursusi, võistlusi, konkursse, kohtumisõhtuid ja teha muud huvitavat.

Vinni teenetemärk on Vinni valla aumärk austuse ja tunnustuse avaldamiseks ning see antakse inimesele, kelle aastatepikkune töö ja tegevus on positiivselt mõjutanud Vinni valla arengut ja mainet, samuti muude saavutuste eest, mis on toonud vallale au ja tunnustust. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles