FC Elva murdis JK Tarva needuse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Elva (valges) ja JK Tarvas (kollases) mõõduvõtud kulgesid lõppeval hooajal üsna tulises heitluses.
FC Elva (valges) ja JK Tarvas (kollases) mõõduvõtud kulgesid lõppeval hooajal üsna tulises heitluses. Foto: Ain Liiva

Kaks aastat Eesti esiliiga meistrivõistlustel Rakvere jalgpalliklubiga Tarvas madistanud FC Elva meeskond murdis läänevirulastega mängides neid pikalt saatnud ebaõnne pühapäeval, kui alistasid külla sõitnud mulluse pronksimeeskonna 4:2 (poolaeg 2:1).

Eelmisest seitsmest omavahelisest matšist kuus kaotanud ja ühe viigistanud FC Elva asus mängu koguni 358 koduse poolehoidja ees kiirelt juhtima: 7. minutil avas nende skoori Tarmo Kerro.

Rakverlaste olukord muutus veelgi raskemaks avapoolaja 28. minutil, mil väljakukohtunik näitas punast kaarti Dmitrii Baikovile.

Elvalaste Jürgen Kuresoo kasutas võimalust ja kasvatas väljakuperemeeste eduseisu vähemuses jätkanud Tarva vastu 34. minutil 2:0-le. Poolaja lõpus, 44. minutil, suutis German-Guri Lvov siiski ühe värava tagasi lüüa ja sellelt seisult mindi ka puhkepausile.

Teisel poolajal püsis skoor paarkümmend minutit muutumatu, kuni Ats Joandi lõi kolmeminutilise vahega (64. ja 67. minutil) FC Elva kasuks kaks väravat ning viis oma meeskonna ette 4:1. Sellega oli mäng sisuliselt tehtud.

Siim Rannamäe hooaja 12. tabamus kohtumise 86. minutil aitas rakverlaste tänavusel parimal väravakütil siluda pisut lõppnumbreid.

Kaotus tähendas JK Tarva jaoks, et üks voor enne meistrivõistluste lõppu ollakse turniiritabelis tosina meeskonna hulgas viiendal kohal ning mullust medalivõitu mingi valemi järgi enam korrata ei õnnestu.

Otsustavas, 36. voorus minnakse 11. novembril võõrsil vastamisi Tallinna FC Levadia U21 tiimiga. Pealinlased on hetkel kogunud 58 punkti ja on kolmandal kohal, rakverlased jäävad neist maha kuue punktiga.

Esiliiga võidu poole liigub teist aastat järjest Maardu Linnameeskond, kellel on praeguseks koos 85 punkti. Hõbeda kindlustanud Tallinna FC Flora U21 meeskonda edestavad nad 15 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles