Piltuudis: uues kuues Rakke raamatukogu avas uksed

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke raamatukogu on alates esmaspäevast vanas asukohas avatud senisest avaramal ja valgusküllasemal pinnal ning oodatud on kõik kohalikud lugemishuvilised.
Rakke raamatukogu on alates esmaspäevast vanas asukohas avatud senisest avaramal ja valgusküllasemal pinnal ning oodatud on kõik kohalikud lugemishuvilised. Foto: Kristel Kitsing

Alates tänasest on külastajatele taas valla renoveeritud Rakke raamatukogu uksed. Aleviku keskosas Faehlmanni tänaval asuvas hoones on juurdeehituse valmimise järel võrreldes varasemaga ruumi märksa rohkem.

Raamatukogu juht Kadi Keär ütles, et kui varem tegutseti tõelises ruumikitsikuses, siis nüüd on tingimused lahedamad. Uuenduskuuri käigus valmis samuti uus lugemissaal.

Rakke raamatukogus saab lisaks lugemisvara laenutamisele korraldada üritusi ja koolitusi. Seal töötab kokku kolm inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles