Põhja-Eesti regiooni turismikonverentsil tutvustatakse Rakvere linna arengusuundi

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Pärdi keskus Laulasmaal.
Arvo Pärdi keskus Laulasmaal. Foto: Vladislav Musakko

Homme toimub Laulasmaal vast avatud Arvo Pärdi keskuses Põhja-Eesti turismikonverents "Tulevikunoodid", kus arutletakse tulevikku käsitlevatel teemadel.

Konverentsil kõneletakse, milline on Eesti turismimajanduse praegune olukord ja tulevikuperspektiiv ning milline on regionaaltasand nüüd ja edaspidi. Räägitakse metropoliregiooni tulevikuvisioonist ehk sellest, kas Tallinna–Helsingi tunnelist saab Põhja-Eesti piirkonna majanduse kasvuvedur ja arutatakse muidki võimalikke arengusuundi.

Konverentsil on kavas ka Põhja-Eesti maakondade vestlusring, kus diskuteerivad turismiuudiste ja -tuleviku teemadel piirkondade võtmeisikud. Rakvere linna arengusuundi tutvustab linnapea Marko Torm.

"Kutsun kõiki inimesi Rakveret nautima, sest lähiaastate arenduste tulemused muudavad Rakvere üheks piirkonna atraktiivseimaks turismisihtkohaks," avab linnapea tulevikuperspektiive.

SA Põhja-Eesti Turism tutvustab konverentsil ka parimaid turismiedendajaid. Konkursi "Põhja-Eesti parimad turismiarendajad 2018" eesmärk on tunnustada Põhja-Eesti regioonis edukalt tegutsevaid turismiettevõtjaid, atraktiivseid valdkondlikke projekte ja selgitada regiooni inimestele turismivaldkonna olulisust.

SA Põhja-Eesti Turism juhatuse liikme Karmen Paju sõnul on turism oluline regionaalarengu tööriist, mis võimaldab kasutada piirkonna enda potentsiaali ja ressursse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles