Anneli Rahkema andis naisnäitleja kolleegipreemia Silja Miksile

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Miks lavastuses "Gravitatsioon".
Silja Miks lavastuses "Gravitatsioon". Foto: Rakvere Teater

Rakvere teatri näitleja Anneli Rahkema andis teatri naisnäitleja kolleegipreemia – kõrvarõngad – üle Silja Miksile. Tema kanda olid kõrvarõngad olnud aasta jagu. Enne teda olid kõrvarõngad Natali Väli hoida.

Rahkema sõnul on Silja Miks suurepärane lavapartner ning tema mängu on väga hea ja turvaline ka saalist vaadata. “Võiksin Siljast veel ülivõrdes rääkida, aga temaga on üks väga suur jama: ta ei usu, et tema sees on ... imevägi. Ma loodan, et see pisike kolleegipreemia sisendab temasse veidigi usku,” lausus Anneli Rahkema.

Kolleegiauhinnad ringlevad Rakvere teatris aastast 1990. Draamateater kinkis Rakvere teatri 50. sünnipäevaks kõrvarõngad ja kruusi. Rändavate kolleegipreemiatena pidid need tekitama Rakvere teatris kui intriigivabas teatris vähemalt selle intriigi, kes saavad need järgmisena enda valdusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles