Kulka kutsub märkama tublisid kultuuri- ja spordiinimesi

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aasta panuse eest pälvisid Eesti Kultuurkapitali Lääne-Viru eksperdigrupilt aastapreemia kaheksa särasilmset läänevirulast. Elutööpreemia vääriliseks tunnistati üksmeelselt Rakvere teatri näitleja Volli Käro.
2017. aasta panuse eest pälvisid Eesti Kultuurkapitali Lääne-Viru eksperdigrupilt aastapreemia kaheksa särasilmset läänevirulast. Elutööpreemia vääriliseks tunnistati üksmeelselt Rakvere teatri näitleja Volli Käro. Foto: Vladislav Musakko

​Eesti Kultuurkapitali Lääne-Virumaa eksperdigrupp kutsub üles märkama tublisid inimesi enda ümber ja esitama kandidaate tänavustele kultuuri- ja spordivaldkonna aastapreemiatele.

Preemiakategooriaid on kolm: "Kultuuripärl", aastapreemia ja tunnustuspreemia. Viimases valitakse omakorda preemiate "Maa sool", "Üllatus", "Järjepidevus", "Elurõõm" ja "Looming" väärilised isikud.

Kandidaatideks sobivad Lääne-Viru maakonnas tegutsevad füüsilised isikud, mittetulundusühingud ja organisatsioonid.

Lähemat infot preemiatest ja nendele kandidaatide esitamisest saab lugeda Eesti Kultuurkapitali kodulehelt. Vabas vormis ettepanekuid või taotlusi ootab Eesti Kultuurkapitali Lääne-Viru eksperdigrupp kuni 20. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles