Absoluutselt äge CADrina stardib juba järgmisel nädalal

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CADrina mullused esinejad.
CADrina mullused esinejad. Foto: Meelis Meilbaum

Kadripäeva eel 23. novembril toimub Kadrinas taas, sedakorda juba üheksas, IT-i ja nuti-, tehnika- ja spordifestival CADrina. Terve päev on sisustatud põnevate ettevõtmiste ja meelelahutusega. Sel korral on festivali CADrina teema "Teel tulevikku".

Hommikusel CADCupil võistlevad Kadrina spordikeskuses korvpalli tulevikulootused üle Eesti. Kõige nooremaid tehnikahuvilisi nii kodumaakonnast kui kaugemalt ootab koolinoorte korraldatud CADrobotics, kus on võimalik end robotiehituses ja mitmesugustel võistlustel proovile panna ning nii mõndagi uut õppida.

Suurematele õpilastele toimuvad Kadrina keskkoolis mitmekülgsed ja haaravad töötoad, mis teel tulevikku kindlasti kasuks on. Enne õhtust peavõistlust peetakse päeval eelvoorud, kus selgitatakse võistkondadest välja parimad, kes pääsevad finaali.

Sel aastal on Eesti koolidest ja kõrgkoolidest eelvoorudesse tulemas rohkem võistkondi kui möödunud aastal.

Kadrina huvikeskuses kell 17 algav finaalsõu, mille on lavastanud Jaune Kimmel ja Tarmo Kesküll ja mida esitavad Kadrina keskkooli õpilased, juhatab viimase võistluse suurejooneliselt sisse. Lisaks pingelisele joonestusvõistlusele saab kaasa elada sündmuse meelelahutuslikule poolele.

Õhtut juhib traditsiooniliselt Urmas Vaino, kes on CADrina festivali meedias iseloomustanud sõnapaariga: "Absoluutselt äge!" Ägedad on ka auhinnad, mis on välja pandud nii võistlejatele kui ka publikule. Ja muidugi artistid, kes õhtu jooksul lavale jõuavad – Emily J. ja Panbeats. Peaesinejaks ja päeva lõpetajaks on sel aastal ansambel Terminaator.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles