Pinksineiu pistis taskusse turniirivõidu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennisist Raili Nurga edukas võistlushooaeg jätkus eelmisel nädalavahetusel Haapsalus, kus ta võitis rahvusvahelise turniiri.
Lauatennisist Raili Nurga edukas võistlushooaeg jätkus eelmisel nädalavahetusel Haapsalus, kus ta võitis rahvusvahelise turniiri. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere spordikooli laua­tennisist Raili Nurga võitis Haapsalus mängitud Eesti juunioride ja kadettide vanuseklassi lahtisel turniiril oma vanuserühma individuaalvõistluse.

Treener Kristo Kauküla õpilane teenis Rahvusvahelise Lauatenniseföderatsiooni (ITTF) edetabeli koostamisel arvesse mineval jõuproovil minikadettide ehk kuni 13-aastaste tüdrukute seas kuus võitu.

Kogu turniiri peale loovutas Nurga kaks geimi, kui alistas poolfinaalis 3:2 Leedu mängija Laura Grigorukaite. Finaalis pani ta oma paremuse tulemusega 3:0 maksma teise leedulase Medeinė Stankevičiūtė vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles