Avavangla vang ei naasnud karistust kandma

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru vangla tagaotsitav avavangla vang Arno Jaagund.
Viru vangla tagaotsitav avavangla vang Arno Jaagund. Foto: Justiitsministeerium

Viru vangla otsib taga neljapäeval avavanglasse naasma pidanud kinnipeetavat Arno Jaagundit, kes on siiani kadunud.

38-aastane Jaagund on keskmise kehaehitusega, 171–175 sentimeetrit pikk, ümara näokuju ja pruunide silmadega.

Eritunnustena on mehe vasakul põlvel tätoveeritud tuulelipp, säärel surm vikatiga, paremal säärel ämblik, parema käe kahel sõrmel muster, paremal ja vasakul käel suur muster. Arno Jaagund suhtleb nii vene kui ka eesti keeles.

Vanglast lahkudes kandis ta seljas tumesinist kapuutsiga jopet, millel helesinine voodriosa. Jalas olid kinnipeetaval sinist värvi teksapüksid ja valge tallaga musta värvi jalanõud.

Arno Jaagundit on karistatud mitmel korral vara- ja isikuvastaste kuritegude toimepanemise eest.

Viru vangla alustas antud asjas kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb karistuse kandmisest kõrvalehoidmist kinnipeetava puhul, kel on lubatud lahkuda kinnipidamisasutusest. Süüdimõistmisel on võimalik karistada isikut kuni üheaastase vangistusega.

Kõigil, kes teavad nimetatud isiku asukohta, palutakse sellest viivitamatult teavitada politseid lühinumbril 112 või vanglateenistust numbril  5302 4893.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles