Aseri SK tõusis naiskondlike lauatennise meistrivõistluste ainuliidriks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Tšistjakova eestvedamisel võttis Aseri SK naiskond Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel lauatennises sisse liidrikoha.
Tatjana Tšistjakova eestvedamisel võttis Aseri SK naiskond Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel lauatennises sisse liidrikoha. Foto: Elmo Riig

Balteco Eesti võistkondlike lauatennise meistrivõistluste teise mängupäeva järel on turniiril jäme ots Aseri spordiklubi naiskonna käes, kes on võitnud kõik kuus vastast.

Lääne-Viru tiimi üheks edu võtmeks oli laupäeval Rakvere spordihallis toimunud matšides Maardu LTK, Narva klubi LTK Narova ja Tallinna LTK Kalevi naiskonnaga nende mängiv treener Tatjana Tšistjakova.

35-aastane kogenud lauatennisist, kes igapäevaselt teeb Aseris treeneritööd, sooritas Rakveres omamoodi maratoni, sest aitas naiskonnakaaslasi kokku kuues üksik- ja kolmes paarismängus. Ennelõunal alanud etapi viimased matšid lõppesid õhtul kella poole seitsme paiku.

Tšistjakova sõnul ta ei mäletagi, millal viimati nii palju reket käes võistlustel rassima pidi ja tunnistas, et korralikust koormusest andis lõpuks valusalt märku nii mõnigi kehaosa. "Päästis see, et külastan regulaarselt jõusaali ja teen aeroobikat, sest muidu oleks olnud eriti raske," lausus ta. "Tähtis oli, et [kaasa mängimisest] tuli kasu. Mängida tegelikult ju võib, aga kui punkte ei too, siis on natuke kahju. Täna vähemalt ei pingutanud ilmaasjata."

Aseri ja Rakvere mängijatest koosneva naiskonna teine juhendaja, Rakvere spordikooli treener Kristo Kauküla märkis, et tiimi senine tegutsemine valmistab rõõmu. "Oleme väga rahul. Seekord oli meil Maarduga alguses raskusi ja ei saanud oma asja käima, aga Narva vastu läks juba kõigil mäng paremaks," kõneles ta. "Eriti meeldiv on, et tiimis valitseb mõnus õhkkond. Kambavaim on meil tore ja omavaheline klapp kõigil väga hea."

Aseri SK alistas Eesti naiskondlike meistrivõistlustel kolmes matšis Maardu 0:2 kaotusseisus 4:2 ja sama tulemusega LTK Narova. Tallinna LTK Kalevist oldi paremad 4:1.

Täisedu kuue võiduga ainuliidriks tõusnud Aseri SK eest mängisid viimati Tatjana Tšistjakova kõrval veel 18-aastane Reelica Hanson ja 15-aastane lätlanna Sabina Musajeva.

Meistrivõistlused jätkuvad kolmanda mängupäevaga Tallinnas Kristiine spordihallis tuleva aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles