Haljala vallavolikogu aseesimees Margus Punane kandideerib riigikokku

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Punane.
Margus Punane. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Lääne-Virumaa kohaliku elu eestvedaja, EELK Haljala koguduse juhatuse liige ja Haljala vallavolikogu aseesimees Margus Punane kandideerib Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas riigikokku.

"Olen oma maailmavaatelt olnud alati sotsiaaldemokraat ning toetan neid väärtusi ja põhimõtteid, mille eest sotsiaaldemokraadid on riigikogus ja valitsuses seisnud. Kandideerima ajendas mind soov, et ka sotsiaaldemokraatidel oleks riigikogus vähemalt üks saadik Lääne-Virumaalt," põhjendas Punane oma kandideerimist.

Margus Punane on Virumaa aktiivne ühiskonnategelane. Ta on sündinud Haljalas ja tegutsenud seal kogu oma elu. Kohalikku ellu panustab ta EELK Haljala koguduse ja Haljala Kirik SA juhatuse liikmena ning Haljala vallavolikogu aseesimehe ja sotsiaalkomisjoni juhina. Oma töö kaudu kinnisvaramaaklerina on ta seotud piirkonna kinnisvaraturuga ja lisaks on ta ka kinnisvaramaaklerite koja juhatuse liige. Kohalike inimeste hulgas on ta tuntuse saavutanud ka harrastusnäitlejana, kelle lavalaudadele astumine saali ikka täis toob.

Sotsiaaldemokraadist kultuuriministri ja Lääne-Virumaa sotside esimehe Indrek Saare sõnul on Margus Punase puhul tegemist tõelise maa soolaga, kes järjepidevalt panustab kohaliku elu edendamisse. "Margus on Virumaa inimestele hästi tuntud kui pühendunud kogukonna asjade ajaja nii Haljala volikogus kui laiemalt. Mul on südamest hea meel, et ta on andnud nõusoleku osaleda ka riigikogu valimistel," ütles Saar.

Margus Punane kandideerib riigikokku Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas erakonna liikmeks astumata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles