Maanteeamet jagas tunnustust

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet.
Maanteeamet. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Maanteeamet annab tänavu kümnendat korda välja liiklusohutuse auhindu. Liiklusohutuse sündmuse auhinna pälvisid Ida regioonis Lääne-Virumaa raamatukogude liiklusnädal ja Rakvere Triinu lasteaia liiklusohutusalased perepäevad. Liiklusohutuse õpetaja auhinna ida regioonis sai Vahur Kalind Kadrina keskkoolist.

Kokku antakse seitsmes kategoorias 25 auhinda ning kaks eriauhinda. Maanteeameti liiklusohutuse auhinda antakse välja alates 2009. aastast. Auhinna eesmärk on väärtustada ning avaldada tunnustust isikutele ja organisatsioonidele, kes on isikliku eeskuju, tööalase või ühiskondliku tegevusega silma paistnud liiklushariduse korraldamise või liiklusohutuse arendamisega.

Tunnustuse saajad valis välja maanteeameti komisjon. Auhinnad antakse üle pidulikul vastuvõtul 6. detsembril Ruhe rannamajas Harjumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles