Rakvere jäi Saaremaa vastu hätta

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi võõrustas karikavõistluste veerandfinaali esimeses kohtumises Saaremaa Võrkpalliklubi.
Rakvere Võrkpalliklubi võõrustas karikavõistluste veerandfinaali esimeses kohtumises Saaremaa Võrkpalliklubi. Foto: Meelis Meilbaum

Täna läksid Eesti meeste karikavõistluste veerandfinaalis esimest korda vastamisi tiitlikaitsja Saaremaa VK ja Rakvere VK ning kindla 3:0 (25:20, 25:20, 25:18) paremuse pani maksma Saaremaa meeskond. 

Urmas Tali juhendatava meeskonna edukaim oli 18 punktiga (+15) Siim Põlluäär, Rauno Tamme lisas 10 silma (+8). Saaremaa vastuvõtt oli 41 protsenti, rünnak 46 protsenti, blokipunkte teeniti neli, servil löödi kaheksa ässa (neist viis Põlluäär) ja tehti seitse viga.

Rakvere poolel jõudis ainsana kahekohalise punktiskoorini Taavi Nõmmistu, kes tõi 10 punkti (+2). Rakvere vastuvõtt oli 43 protsenti, rünnak 36 protsenti, servil löödi üks äss ja tehti 10 viga, blokiga saadi samuti vaid üks punkt.

Karikasarja veerandfinaali korduskohtumine Rakvere ja Saaremaa vahel peetakse laupäeval Saaremaal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles