Kingisooviprojekt täidab laste unistusi

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste jõulukingisoovid.
Laste jõulukingisoovid. Foto: Maxima

Vähekindlustatud perede laste jõuluunistuste täitmiseks nädal tagasi alanud kingisooviprojekt Inglipuu on täitnud Lääne-Virumaal 62 jõulusoovist juba 45. Täitmist ootavad veel 17 Lääne-Virumaa lapse unistused.

11. detsembrini leiab Maxima kauplustest inglipuud, millele on riputatud majanduslikes raskustes perede laste kingisoovid. Soovid aitasid kokku koguda Lääne-Virumaa sotsiaaltöötajad. Rakveres on veel täitmata nelja ja Tamsalus 13 lapse soovid.

Üle Eesti koguti inglipuudele 1330 lapse soovid, millest valdav osa on võetud heategijatel täitmiseks. "Suur rõõm, et tänavu juba kaheksandat aastat majanduslikes raskustes perede laste jõulusoove täitev Inglipuu projekt on inimestele südamesse pugenud. Oleme väga tänulikud kõikidele headele inimestele, kes soovivad vähekindlustatud lapsi aidata. Sel aastal on meie inglipuudelt täitmiseks võetud juba 1000 lapse jõuluunistused. See teeb südame soojaks, et neisse kodudesse, kuhu jõuluvana muidu ei jõuaks, ta tänavu meie inglite toel saab laste rõõmuks siiski minna," rääkis Maxima Eesti tegevjuhi kohusetäitja Marko Põder, kelle sõnul on heategijad lausa rekordkiirusel appi tõtanud. 

Ka on paljud kingid jõudnud juba Maxima infoletti või kassasse, ent valdav osa soovidest on veel täitmisel. "Kingitused palume tuua samasse kauplusesse, kust valiti kingisoov. Selleks et kingitused jõuaksid pühade ajaks jõuluvana kotti,  palume kingitused tuua kauplusesse hiljemalt 11. detsembril," täpsustas Põder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles