Üllar Saaremäe ja ta pisitütred Eirin ja Freia tähistasid sünnipäeva

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Saaremäe perekonda sündisid kuu aega tagasi kaksikud tütred.
Üllar Saaremäe perekonda sündisid kuu aega tagasi kaksikud tütred. Foto: Erakogu

Eile oli Saaremäede perekonnas suur pidupäev: Üllar Saaremäe tähistas oma 49. sünnipäeva ja kuuvanuseks said kaksikud Eirin ja Freia Saaremäe. Üllar Saaremäe ütles, et kaksikud kasvavad kenasti. “Mõlemad venitasid 50 sentimeetrit täis,” lausus isa rõõmsalt.

Sünnipäevast rääkides nentis Üllar Saaremäe, et lapsepõlves oli see muidugi maailma tähtsaim päev, kuid mida aeg edasi, seda vähem. Praegu teeb vabakutseline lavastaja-näitleja proove Vene Teatris, kuid ütles, et leiab ikka aega pereringis sünnipäeva pidada.

Järgmisel aastal kukkuva 50 kohta nentis ta, et see on number. Noorena tundus see vanus maailma lõpp. “Kui praegu vaatan oma sõpru, Tõnis Mägi sai 70 ja Hardi Volmer eelmisel aastal 60, siis see on teine aeg. Lapsepõlves tundus 60, et head aega, praegu kütavad need mehed nii, et maa valge,” kõneles Saaremäe.

Justkui kingitusena tuli teatrimehele Virumaa mõjukate edetabelis teine koht. Saaremäe ütles, et hommikul Marko Pomerants helistas ja soovis õnne ning tõi teate. Loomulikult oli ta tunnustusest meelitatud. “Muidugi see motiveerib,” nentis ta ja lisas, et veidi on selles ka naljakat, et ta nii kõrgele kohale platseerus. “Lääne-Virumaa suurim tööandja ja maailmanimega helilooja, väga uhke on nende vahel istuda,” sõnas Saaremäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles