Parimad said mõõgakandjaks

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta ettevõtte ja aasta toote tiitliga käib kaasas ka dekoratiivne mõõk.
Aasta ettevõtte ja aasta toote tiitliga käib kaasas ka dekoratiivne mõõk. Foto: Meelis Meilbaum

Eile õhtul toimus Rakvere linnavalitsuse valges saalis maakondlik ettevõtluse gala, mida sellises vormis peeti esimest korda. Tunnustati tublisid ettevõtjaid ja töötajaid, kuulutati välja Lääne-Virumaa aasta toode.

Aasta ettevõtluse gala sai teoks Virumaa Teataja, Lääne-Viru arenduskeskuse ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) koostöös. Korraldajate ühiseks eesmärgiks oli tunnustada just neid ettevõtjaid, kes üleriigilistel tunnustusüritustel suuremate varju jäävad, kuid kelle panus kohalikus mastaabis on märkimisväärne, kes julgevad investeerida, on uuendusmeelsed ning väärtustavad oma töötajaid.

Aasta ettevõtte tiitlile oli nomineeritud viis maakonnas tegutsevat ettevõtet: Sõmerul tegutsev Supra Mööbel, Rakvere ettevõte Raum OÜ, Palmse Mehaanikakoda, Arknal paiknev Lisako (BMF) ja Näpil ujuvkaisid valmistav Top Marine. Nomineeritute seast valis võitja välja žürii, kuhu kuulusid VIROL-i juhatuse esimees Einar Vallbaum, arenduskeskuse juhataja Heli Eigi, Arkna Mõisa tegevjuht Nele Rogenbaum, Luminori esindaja Krõõt Kilvet, Virumaa Teataja peatoimetaja kohusetäitja Eva Samolberg-Palmi, Wesenbergi klubi esindaja Aleksandr Holst ning Berit Soosaar MTÜ-st Virumaa Ettevõtlikud Naised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles