Raamatukogus saab nüüd privaatsemalt õppida ja arutleda

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa Keskraamatukogu teisel korrusel saab kasutada nüüd ka rühmatöö ruumi koosolekuteks, koolitusteks või mistahes muudeks koosviibimisteks.
Lääne-Virumaa Keskraamatukogu teisel korrusel saab kasutada nüüd ka rühmatöö ruumi koosolekuteks, koolitusteks või mistahes muudeks koosviibimisteks. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaa keskraamatukogu teisel korrusel on tehtud mõned ümberkorraldused: varufondi ruumidest said mugavad õppenurgad neile, kes soovivad kohapeal kirjatööd teha, ja eraldi ruum on valminud ka rühmatööks.

“Tegelikult päris valmis rühmatöö ruum ei ole, puudu on veel spetsiaalselt tellitud mööbel, aga tuba on juba kasutuses,” ütles raamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg. Ta lisas, et sellisest kohast unistati juba ammu.

“Oleme selle poolt, et raamatukogu on muutumas rohkem kogukonnakeskuseks. Nägime vajadust sellise väikese ruumi järele, kus on võimalik koos käia, näiteks üliõpilastel midagi ­omavahel arutada, aga et see oleks samas privaatne,” rääkis Õunapuu-Seidelberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles