Rakveres saab juba uisutada ja suusatada

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palermo 3 km rajal saab juba suusatada. Fotol nähtav lumi on siiski 2016. aasta oma, praegu olud veel nii head pole ja sõita tasub vanema suusaga.
Palermo 3 km rajal saab juba suusatada. Fotol nähtav lumi on siiski 2016. aasta oma, praegu olud veel nii head pole ja sõita tasub vanema suusaga. Foto: Marianne Loorents

Rakvere spordikeskuse uisuväli ootab juba esimesi liuglejaid, samuti kannatab suusatada Palermo kolmekilomeetrisel ringil.

"Oleme kastnud, saab juba uisutada," kinnitas spordikeskuse haldusjuht Andres Uska. "Jää ei ole veel peegelsile, kuid uisutada kannatab"

Uska lisas, et esimesed uisutajad peavad tulema oma tritsudega, sest spordikeskuse laenutuspunkt veel ei tööta. "Ei ole jõudnud veel seda lahti teha. Puhtfüüsiliselt ei mahuks ka, jääksime hetkel teistele aladele jalgu. Aga uisutama tulge kindlasti, kes vähegi soovib. Jää kvaliteedile teeb see ainult head - mida rohkem kriipse praegu jääle tõmbate, seda tugevamaks selle saab."

Spordikeskuse terviseradade rajameister Andrus Lein kutsus aga suusatama. "Palermos on esimene kolmekilomeetrine ring valmis," mainis ta. "Päris uue suusaga tulla ei maksa, sest jälg pole veel ideaalne. vanema suusaga kannatab aga sõita. rajapõhi on päris vastupidav – lume all on meil korralik puidu- ja koorelaastudest põhi."

Andrus Leina sõnul on praegu Virumaal vaat et kogu Eesti parimad tingimused suusatamiseks. "Meile andis lund päris kõvasti," kommenteeris ta. "Lõuna-Eestis pole tingimused praegu kaugeltki nii head kui meil, Tallinnast rääkimata." (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles