Vahur Oolup püstitas viigimängus resulatiivsusrekordi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Oolup püstitas 13 väravaga hooaja resultatiivsusrekordi.
Vahur Oolup püstitas 13 väravaga hooaja resultatiivsusrekordi. Foto: Vladislav Musakko

Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond mängis neljapäeval kodusaalis 23:23 viiki mulgimaa tiimiga Viljandi HC.

Tapa polnud kodusaalis mulke juba aastaid alistanud, kuid oleks võidu korral vastasest tabelis mööda lipsanud.

Väravaid tuli meistriliiga esimese ringi viimases kohtumises visalt ja kumbki meeskond ei saanud esimese veerandtunni jooksul enamat kui minimaalne edu. 17. minutil läks Tapa 7:5 juhtima ja minut hiljem tuli Vahur Oolupi viskest seisuks 8:5.

Meistriliiga parimat snaiprit ei suutnud Marko Koksi hoolealused kuidagi pidurdada – Oolupil oli selleks hetkeks kirjas seitse väravat. Peagi hakkasid tabama teisedki tapalased ning kodumeeskond sai pärast Endrik Jaanise täpset viset juba 12:7 ette. Enne puhkepausi suutsid viljandlased vahet vähendada ning poolajaks oli seis 13:10.

Riietusruumist tulles ei tahtnud pallid kuidagi väravavõrgus maanduda, ent siis leidis väravasoone Ivary Volkov ning Tapa sai uuesti viieväravalise edu, juhtides 40. minutiks 17:12. Oolupi järel snaiprite tabelis teist kohta hoidev valgevenelane Andrei Hapal tabas kaks korda järjest, ent Tapa noormees vastas samaga. 46. minutil seisult 20:15 algas mulkide lõpuspurt.

Kaasmaalast Hapali toetas väravatega Sergei Rodjukov, häid tõrjeid tegi Kevin Pajuväli ning vahe vähenes kiirelt. 56. minutil tõi Hapali tabamus tabloole 23:23 viigi, aga uskumatu küll – viimase nelja minutiga ei sündinud ühtki väravat ja viigiga mäng lõppeski.

Oolup püstitas hooaja resultatiivsusrekordi 13 väravaga, Volkov toetas tiimikaaslast nelja tabamusega. Raimond Himma skooris kaks ning Endrik Jaanis, Marten Saar, Marek Palmsalu ja Marek Puieräst igaüks ühe värava.

Nii Rodjukov kui Hapal olid Viljandi poolel täpsed kaheksal korral.

12. detsembril peavad Tapa käsipallurid võõral väljakul järjekordse meistriliiga lahingu HC Tallinn 1 meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles