Vabatahtlik päästja Kevin Volter pälvis presidendi tänusõnad

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta vabatahtlikud presidendi vastuvõtul Jõhvis.
Aasta vabatahtlikud presidendi vastuvõtul Jõhvis. Foto: Vabariigi Presidendi Kantselei

President Kersti Kaljulaid tänas Jõhvis aasta vabatahtlikke, teiste seas ka Kadrina vabatahtlikku päästjat Kevin Volterit.

"Vabatahtlikke ei tohiks võtta kui professionaalide aseainet, sest nad ulatavad meile oma abikäe just seal, kus seda kõige rohkem vajame," ütles president Kaljulaid täna aasta vabatahtlike tunnustamisel Jõhvi kontserdimajas.

"Me näeme vabatahtlikke, kes riskivad oma eludega päästes teiste elusid. Vabatahtlikke, kes teevad väga keerulist tööd, aidates neid, kel on raske – olgu haiguse, puude, kiusamise või vägivalla tõttu. Vabatahtlikke, tänu kellele kestavad ja arenevad meie kultuuri- ja spordiharrastused, õpiringid ja talgupäevad. Vabatahtlikke, kes rakendavad oma erialast talenti ning kogemusi lisaks palgatööle seal, kus selle eest maksmine üle jõu käiks," rääkis president Kaljulaid.

Kevin Volter tegutseb nii vabatahtliku päästjana kui kaitseliitlasena. Igapäevaselt töötab ta kiirabis, Kaitseliidus tegutseb aga parameedikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles