Paavo Nelke võitis Cocksiga Soome käsipallikarika

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Nelke (keskel valges särgis) püsib koos Riihimäe Cocksiga vankumatult Soome käsipallitroonil.
Paavo Nelke (keskel valges särgis) püsib koos Riihimäe Cocksiga vankumatult Soome käsipallitroonil. Foto: Sanna Myllärinen

Soome tänavuseks käsipalli karikavõitjaks krooniti Riihimäe Cocks, kes alistas laupäeval pea kolmesajapealise kodupubliku ees peetud finaalis Helsingi IFK 30:20 (poolaeg 13:9).

Favoriidi rollis olnud Cocksi ridades teenis järjekordse trofee samuti klubi abitreener, igapäevaselt meeskonna värvavahtidega tegelev Paavo Nelke.

Karikafinaali parimaks mängijaks tunnistati võitjate väravavaht Giedrius Morkunas, kellele omistati sama tiitel ka aasta tagasi toimunud karikasarja otsustavas kohtumises. "Saan ainult uhke olla," lausus Nelke.

Tapal käsipalluriteed alustanud ja Eesti koondise väravasuulgi seisnud Paavo Nelkele oli seekordne Soome karikavõit treenerirollis kolmandaks. Mängijana on ta põhjanaabrite juures teeninud neli karikat.

Paljukordne Soome meister Riihimäe Cocks on püsinud riigi karikavõistlustel alistamatuna nüüd järjest viis aastat. Kokku on viimase 13 aasta jooksul saavutanud aga 10 karikavõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles